Nattens dronning ?
Dette er tatt inne i stuen min gjennom et vindu (3lags) med lysstoffrør over.
Det var mørkt ute. Jeg aner ikke hva dette krapylet heter.
Utstyr
  • Canon Eos D60
  • EF 100 mm f2.8
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/0,7s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Stig S.
Veeel, dronning?? Minner mer om den stygge stemoren;) Flott farge, og særs godt fanget, glass og lysstoffrør tatt i betraktning!

--ss--
Carsten A.
Kan jo ikke godt være ''dronning'' og ''krapyl'' på samme tid. Krapyl betyr pakk, pøbel, berme eller utskudd. En slik betegnelse passer vel heller ikke på denne nattsvermeren, eller det vi også gjerne kaller møll. Atskiller seg litt fra sine biologiske ''fettere'', dagsommerfuglene. Begge tilhører ordenen lepidoptera.
MVH CA
Nils B.
Flott bilde Reidun, synes du fikk dette bra til. Vanligvis får vi bare se disse ovenfra, så dette var en ny vakker variant.
mvh Nils
Arild S.
Litt av en grønn-sak du har fanget her. Fine detaljer og skarphet sammen med vinkelen bildet er tatt fra. Ser ut som den gjerne vil inn med sine bedende øyne.

Arild
Tore E.
Kjempe flott bilde.

Hadde gjort seg flott på veggen i stort format.
Eskil O.
Spennende og anderledes, flott lys du har fått til.

Eskil.
Avsluttet .
Jeg har tidligere vært MEGET kritisk til en annen kommentator her på foto.no til kommentaren ''Tja'', så den skal jeg ikke bruke. Jeg lurer på, hvorfor er det ingen som tar opp dette med skarpheten, som mangler over en stor del av bildet. Og vinkelen, den er jo nærmest uanstendig ...
Olav
Reidun G.
Nå Olav ?, du høres nesten sinna ut. Det er sant at bildet ikke er skarpt over det hele - det tror jeg heller ikke jeg vet hvordan jeg skulle få til med en macro og lysforholdene på vinduet.
Uanstendig vinkel ?
Reidun
Carsten A.
Tja, med fotografens egen forklaring om opptak gjennom tre lags vindu var det vel sånn omtrent soleklart (eller litt mer) at hun var oppmerksom på at skarpheten var noe mindre enn 100% optimal. Og med lys fra at lysstoffrør var det vel heller ikke grunn til å kommentere den ikke helt naturlige fargen.

Uanstendig vinkel? Løper fantasien løpsk mon tro? Fornemmer man muligens noe i retning av, nåja, det får være, men slikt utstyr har denne ordenen nok ikke. Det er langt mer komplisert enn som så.
MVH CA
Audun R.
Synes ikke dette mangler noe skarphet, jeg.

MVH Audun
Arvid B.
Reidun..
Denne likte eg godt..

Arvid
Avsluttet .
Kjempestilig bilde, u-skarpheten i dette bildet spiller ingen rolle etter min mening.
Toppers!
Kjell Ove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu